Köpmangatan 20B

Område: Centrum
Adress: Köpmangatan 20B
Obj.nr: 17229-1003
Lgh.nr: 1202
Rum: 2 rok
Boyta: 66 m²
Våning: 2
Hyra: 7870 kr/mån

Balkong: Nej

Hiss: Nej

Parkering: Garageplats finns att hyra

Tillgänglig 1 juli 2023

Helrenoverad, rymlig 2 rok med helkaklat badrum med tvätt/tork och kök med diskmaskin. Här bor du mitt i centrum med butiker och restauranger i gatuplan och ett par minuters promenad till Centralstationen och Stadsparken.

Skicka intresseanmälan

  Information om behandling av personuppgifter när bostad söks

Information

De personuppgifter som Ni lämnar i ansökan/intresseanmälan kommer att behandlas i den utsträckning som behövs för att kunna göra en bedömning av om Ni kan godtas som hyresgäst. Därför behövs uppgifter från personer som kan uttala sig om Er. Genom att lämna uppgifter om referenspersoner medger Ni att uppgifter får inhämtas från dessa personer. Uppgifter kan också komma att inhämtas från kreditupplysningsinstitut och myndigheter. 

Uppgifterna kommer endast att behandlas inom bostadsföretaget. Ni har rätt att gratis en gång om året få besked om vilka personuppgifter om Er som behandlas och hur de behandlas. Ni kan också begära rättelse av de personuppgifter som behandlas. Allt i enlighet med EUs förordning 2016/679 (GDPR). 

Personuppgifterna om Er kommer bara att behandlas under den tid som Er ansökan är aktuell. Detta innebär att samtliga personuppgifter kommer att gallras när Ni har meddelat att Ni inte längre önskar kvarstå som bostadssökande. Detta gäller också om Er ansökan om bostad avslås. Om skälet till att ansökan avslagits är att Ni inte kunnat godtas på grund av misskötsamhet i ett tidigare boende, bevaras dock uppgifterna under tre månader efter avslagsbeslutet.

Fyll i dina uppgifter här nedan