Hantverkaregatan 2C

Område: Centrum
Adress: Hantverkaregatan 2C
Obj.nr: 17250-1006
Lgh.nr: 1204
Rum: 2 rok
Boyta: 57 m²
Våning: 2
Hyra: 7636 kr/mån

Balkong: Ja

Hiss: Ja

Parkering: Garageplats finns att hyra

Tillgänglig 1 september 2023 med möjlighet till tidigare inflytt efter överenskommelse

Nyrenoverad 2 rok med balkong mitt i centrum. Ljus och hemtrevlig lägenhet med kök i grått och vitt med integrerad diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn. Badrum i grått och vitt med tvätt/tork och handdukstork. Parkettgolv i alla rum och klinker i hall.

Renovering pågår och interiörfoton är ej från aktuell lägenhet men överensstämmande i färg- och materialval.

Skicka intresseanmälan

  Information om behandling av personuppgifter när bostad söks

Information

De personuppgifter som Ni lämnar i ansökan/intresseanmälan kommer att behandlas i den utsträckning som behövs för att kunna göra en bedömning av om Ni kan godtas som hyresgäst. Därför behövs uppgifter från personer som kan uttala sig om Er. Genom att lämna uppgifter om referenspersoner medger Ni att uppgifter får inhämtas från dessa personer. Uppgifter kan också komma att inhämtas från kreditupplysningsinstitut och myndigheter. 

Uppgifterna kommer endast att behandlas inom bostadsföretaget. Ni har rätt att gratis en gång om året få besked om vilka personuppgifter om Er som behandlas och hur de behandlas. Ni kan också begära rättelse av de personuppgifter som behandlas. Allt i enlighet med EUs förordning 2016/679 (GDPR). 

Personuppgifterna om Er kommer bara att behandlas under den tid som Er ansökan är aktuell. Detta innebär att samtliga personuppgifter kommer att gallras när Ni har meddelat att Ni inte längre önskar kvarstå som bostadssökande. Detta gäller också om Er ansökan om bostad avslås. Om skälet till att ansökan avslagits är att Ni inte kunnat godtas på grund av misskötsamhet i ett tidigare boende, bevaras dock uppgifterna under tre månader efter avslagsbeslutet.

Fyll i dina uppgifter här nedan