Köpmangatan 16

Område: Centrum
Adress: Köpmangatan 16
Obj.nr: 17255-1001
Lgh.nr: 1101
Rum: 4 rok
Boyta: 123 m²
Våning: 1
Hyra: 12 082  kr/mån

Balkong: Ja

Hiss: Nej

Parkering: Garageplats finns att hyra

Tillgänglig 1 september 2023

Välkomna till denna vackra sekelskiftslägenhet mitt på torget med högt i tak och spröjsade fönster. Här bor ni med utsikt över ett grönskande torg och balkong i söderläge mot innergård. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gäst-wc. Kök med diskmaskin och fullsize kyl och frys.

Skicka intresseanmälan

  Information om behandling av personuppgifter när bostad söks

Information

De personuppgifter som Ni lämnar i ansökan/intresseanmälan kommer att behandlas i den utsträckning som behövs för att kunna göra en bedömning av om Ni kan godtas som hyresgäst. Därför behövs uppgifter från personer som kan uttala sig om Er. Genom att lämna uppgifter om referenspersoner medger Ni att uppgifter får inhämtas från dessa personer. Uppgifter kan också komma att inhämtas från kreditupplysningsinstitut och myndigheter. 

Uppgifterna kommer endast att behandlas inom bostadsföretaget. Ni har rätt att gratis en gång om året få besked om vilka personuppgifter om Er som behandlas och hur de behandlas. Ni kan också begära rättelse av de personuppgifter som behandlas. Allt i enlighet med EUs förordning 2016/679 (GDPR). 

Personuppgifterna om Er kommer bara att behandlas under den tid som Er ansökan är aktuell. Detta innebär att samtliga personuppgifter kommer att gallras när Ni har meddelat att Ni inte längre önskar kvarstå som bostadssökande. Detta gäller också om Er ansökan om bostad avslås. Om skälet till att ansökan avslagits är att Ni inte kunnat godtas på grund av misskötsamhet i ett tidigare boende, bevaras dock uppgifterna under tre månader efter avslagsbeslutet.

Fyll i dina uppgifter här nedan